T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl
T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl
Koeien in de wei

Onze filosofie

De Smaak van Hier is ontstaan op de Piet van Meintjeshoeve in Heukelom. De liefde voor de koeien en het boerenleven staan centraal op deze boerderij. Boer Rob Denissen staat voor zijn eigen visie.

Bij de Smaak van Hier doen we het samen. Iedereen hoort erbij en is welkom bij ons op de boerderij. Bij ons mag je de koeien aaien en meehelpen als je dat wilt. We laten graag zien hoe we voor onze dieren zorgen én wat er komt kijken bij het natuurlijke boerenleven. Dat is voor ons logisch. We zijn trots op onze boerderij, onze koeien en onze manier van werken. Net als onze klanten!

Wij hebben gekozen voor een verantwoorde manier van boeren. Wij gaan voor een gezonde balans tussen ecologie en economie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid koeien op de beschikbare grond. Bovendien lopen onze koeien zoveel als mogelijk buiten. Ze genieten van de ruimte, het verse gras en de kruiden, die groeien en bloeien op onze natuurlijke en onbespoten gronden. Juist dat geeft onze zuivel een eigen en unieke smaak. Je proeft zelfs de seizoenen terug!

Onze dieren zijn gezond en sterk. Zij geven dagelijks melk, waarvan wij eerlijke zuivelproducten maken. 100% natuurlijk!