T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl
T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl

Onze zuivel

De Smaak van Heukelom heeft een overzichtelijk en zeer smakelijk assortiment:

  • Halfvolle en volle melk
  • Karnemelk en chocolademelk
  • Milde volle yoghurt en vruchtenyoghurt
  • Vanillevla en chocoladevla
  • Rijstepap en havermoutpap
  • Diverse soorten bavarois
  • Slagroom

De 100 procent natuurlijke zuivel van de smaak van hier

Je kunt onze zuivel de hele dag door eten. Als ontbijt, bij de lunch, het avondeten en voor het slapen gaan. Ben je benieuwd waar deze zuivel vandaan komt? Kom kijken! We nodigen we je graag uit voor een inspirerend bezoek aan onze boerderij de Piet van Meintjeshoeve en onze koeien. Marie35, Roelofke42, Geeske21, Lientje11 en Mandy31 maken graag kennis met je!

Verkooppunten De Smaak van Heukelom

De zuivelproducten zijn op donderdag van 17 tot 19 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur te koop in de boerderijwinkel van de Piet van Meintjeshoeve. Daarnaast is het te koop bij de volgende verkooppunten in de omgeving: 

Oisterwijk: Kerkhovense Molen, Smaeck Kaas & Delicatessen, Streekpark Klein Oisterwijk en Landwinkel De Rozephoeve

Berkel-Enschot: Landwinkel De Bollekens

Tilburg: Stadstuinderij Piushaven, Gewoon Vers Aabe

Heukelom: Schuurmans Asperges

Helvoirt: Van de Loo Groente en Fruit

We zijn er trots op dat ook diverse bedrijven uit de regio onze verse zuivel gebruiken. Onze melk wordt bijvoorbeeld gebruikt bij plaatselijke banketbakkers en de kinderen van kinderdagverblijf Norlandia drinken het bij de lunch. Maar ook in de keukens van bijvoorbeeld Eetcafé De Tijd, Groot Speijck en Sec (Oisterwijk), De Voorkamer (Udenhout), Boerderij Denissen en Eetcafé De Bron (Berkel-Enschot), Mie Pieters (Heukelom) en Villa Pastorie (Tilburg)  is onze zuivel terug te vinden. Samen gaan we voor lokale samenwerking, de korte keten en duurzaam ondernemen.