T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl
T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl

Onze zuivel

De Smaak van Hier heeft een overzichtelijk, uitgebreid en zeer smakelijk assortiment.

De totale collectie komt tot stand door de samenwerking van vier melkveehouders uit Bladel, Heukelom, Raamsdonk en Reek. De zuivelproducten worden gemaakt zonder vermenging van de melkstromen, en zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Daarbij heeft iedere boer zijn of haar eigen specialisatie in de diverse producten. Wil je weten waar je favoriete zuivelproduct vandaan komt? Kijk dan maar eens goed op het etiket.

De Smaak van Hier collectie bestaat uit diverse melkdranken, yoghurts, vla’s en papsoorten, kwarkproducten en luxe desserts. Verschillende daarvan zijn in 2020 zelfs bekroond met een Cum Laude Award voor boerderij zuivel. Een overzicht van de totale zuivelcollectie vind je in de webshop of download je hier .

De zuivel is er voor ieder moment van de dag. Als ontbijt, bij de lunch, het avondeten en als gezond tussendoortje. Ben je benieuwd waar deze zuivel vandaan komt? Kom kijken! We nodigen we je graag uit voor een inspirerend bezoek aan onze boerderij de Piet van Meintjeshoeve en onze koeien. Marie35, Roelofke42, Geeske21, Lientje11 en Mandy31 maken graag kennis met je!

Verkooppunten De Smaak van Hier

De zuivelproducten zijn op donderdag van 17 tot 19 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur te koop in de boerderijwinkel van de Piet van Meintjeshoeve. 

Daarnaast zijn de producten te koop bij de volgende verkooppunten in de omgeving: 

Oisterwijk: Kerkhovense Molen, Smaeck Kaas & Delicatessen, Streekpark Klein Oisterwijk Coy Jansen, Het Lekkerste Straatje van Oisterwijk en Landwinkel De Rozephoeve

Berkel-Enschot:  Landwinkel De Bollekens

Udenhout: Keurslagerij van Hoof

Tilburg: Eetwinkel Appelsien, Philipsen Specialiteiten, en  Natuurlijk Tilburg

Heukelom: Schuurmans Asperges, Piet van Meintjeshoeve

Haaren: Het Belvershuys

Loon op Zand: Boerderijwinkel TerraVie en  Slagerij William Martens

Biezenmortel: Kampeerboerderij De Zandkant

Helvoirt: Boerderijwinkel Ons Jos

Goirle: Yvonne’s Groente en Fruit

Hilvarenbeek: LOF Hilvarenbeek

Lage Mierde: Keurslagerij Ad en Dirk Laureijs

Bladel: ‘t Landleven

Diessen: Wieks Scharrelmelk

Liempde: Verhoeven Vlees

Boxtel: Proef! Culinair

Deurne: Boerderijwinkel Peters

Bezorgbakker Arno Hultermans bezorgt in verschillende omliggende gemeente brood én onze zuivel aan huis. Dat is helemaal makkelijk! Vooraf even bestellen via zijn website.

Daarnaast kun je ook online bestellen én laten bezorgen bij de Online Supermarkt. In midden Brabant worden de producten aan huis geleverd, dus dat is helemaal makkelijk. 

Wil jij zelf ook graag de zuivel van De Smaak van Hier verkopen in je winkel of boerderij automaat?  Neem dan contact op. We vertellen je graag over het complete aanbod en de mogelijkheden voor samenwerking in de korte keten.

We zijn er trots op dat ook diverse bedrijven uit de regio onze verse zuivel gebruiken. Onze melk wordt  gebruikt bij plaatselijke banketbakkers en de kinderen van kinderdagverblijf Norlandia drinken het bij de lunch. Maar ook in de keukens van bijvoorbeeld Pannenkoekenhuis De Ontdekking, Eetcafé De Tijd, Groot Speijck , en Sec (Oisterwijk), De Voorkamer (Udenhout), Boerderij Denissen en Eetcafé De Bron (Berkel-Enschot), Mie Pieters (Heukelom) en Restaurant Bij Wout (Moergestel)  is onze zuivel terug te vinden. Samen gaan we voor lokale samenwerking, een korte keten en duurzaam ondernemen.