T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl
T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl

Particulieren

Bestel zuivel via onze online winkel. Vul het winkelwagentje en betaal online. Daarna is de bestelling af te halen bij de Piet van Meintjeshoeve tijdens openingstijden van de winkel. 

Zuivelabonnement

Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten voor je vaste wekelijkse (of tweewekelijkse) bestelling. Profiteer van 10% korting op je vaste aankopen en krijg met regelmaat een product gratis. Meer informatie is te vinden in dit document.

Interesse, of vragen? Bel gerust of stuur een mail naar info@desmaakvanhier.nl

Bedrijven

We maken ons sterk voor een lokale samenwerking. We streven ernaar de melk die lokaal tot stand komt, ook lokaal op de markt te brengen. De consument weet wat hij krijgt omdat de herkomst traceerbaar is.  Door lokaal samen te werken, scheelt het enorm veel energie aan transport en zijn we vele malen duurzamer.

Wil je je relaties kennis laten maken met de Smaak van Hier?

Leuk! Dat kan door onze zuivel in je winkel te gaan verkopen. We organiseren met liefde een evenement, waarbij jouw klanten onze zuivel proeven.  Wedden dat zij gaan voor de Smaak van Hier?

Heb je geen eigen winkel, maar wil je toch dat iedereen de smaak te pakken krijgt? We kunnen ook meedenken op het gebied van relatiegeschenken, bedankjes voor vrijwilligers, of zelfs een zuivelabonnement voor op kantoor bij de lunch. Neem vrijblijvend contact op.