T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl
T: 06 2247 7675 E: info@desmaakvanhier.nl

Particulieren

Bestel zuivel via onze online winkel. Vul het winkelwagentje en betaal online. Daarna is de bestelling af te halen bij de Piet van Meintjeshoeve tijdens openingstijden van de winkel.

Afhalen bij Landwinkel de Bollekens in Berkel-Enschot is ook mogelijk! Plaats de bestelling hier online en kies voor dit afhaalpunt. De bestelling staat gereed en de betaling wordt dan bij De Bollekens afgewikkeld, rechtstreeks in de winkel.

Natuurlijk kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week ook verse rauwe melk halen bij onze melktap! Neem contant muntgeld mee. De lege flessen staan al voor je klaar.

Zuivelabonnement

Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten voor je vaste wekelijkse (of tweewekelijkse) bestelling. Profiteer van 10% korting op je vaste aankopen en krijg met regelmaat een product gratis. Om het nog makkelijker te maken is het zelfs mogelijk de bestelling tegen geringe vergoeding te laten bezorgen in Berkel-Enschot, Heukelom en de wijk Pannenschuur (Oisterwijk). Snelle beslissers krijgen zelfs een oerdegelijke flessenlikker t.w.v. € 4,50 cadeau, indien het abonnement voor 1 oktober 2019 wordt afgesloten.

Interesse, of vragen? Bel gerust of stuur een mail naar info@desmaakvanhier.nl

Bedrijven

We leveren rechtstreeks aan onze klanten. Dat is wel zo makkelijk. Bestel zuivel via het contactformulier.

Wil je je klanten kennis laten maken met de Smaak van Hier?

Leuk! We organiseren met liefde een evenement, waarbij jouw klanten onze zuivel proeven. Daarnaast hebben we ook volop online/offline materialen en documentatie waarmee je je klanten kunt inspireren en overtuigen. Wedden dat zij gaan voor de Smaak van Hier?